Personele Hafta Sonu Mesaisi

Isparta Belediyesi İmar Müdürlüğü'ne Son İki Ayda 210 Proje Başvurusu Yapıldı. Belediye Çalışanları Onay Bekleyen İnşaat Projelerini Sonlandırmak İçin Hafta Sonu da Mesai Yapıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Aralık 2010 15:50
Personele Hafta Sonu Mesaisi

Isparta Belediyesi İmar Müdürlüğü'ne son iki ayda 210 proje başvurusu yapıldı. Belediye çalışanları onay bekleyen inşaat projelerini sonlandırmak için hafta sonu da mesai yapıyor.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bekleyen dosyaların yılbaşından önce vatandaşlara teslim edilmesi için personeline fazla mesai yapılmaları talimatı verdiğini söyledi. Günaydın, İmar Müdürlüğü'ne yılın ilk 10 ayında incelemek için 300 dosya teslim edilirken, son iki ayda incelenmesi için 210 dosya gönderildiğini belirtti. Günaydın, hafta içi geç saatlere, hafta sonu da tatil günleri mesai yaparak yığılmayı çözmeye çalıştıklarını anlattı.

Günaydın, "Belediye olarak hizmetlerin aksamaması için hafta sonları da çalışmalarımız sürmektedir. Halkımızın memnuniyeti için tüm müdürlüklerimiz hizmetlerine devam ediyor. Son iki ayda 210 dosya belediyemize geldi. Bu dosyalar içerisinde ağır projeler var. Bir dosyamız var ki dosya kendi başına 180 dosya." dedi.

Dosyaların tamamının imar müdürlüğü tarafından inceleneceğini ifade eden Günaydın, başvurudaki artışın inşaat sektöründeki hareketliliğe işaret ettiğini söyledi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.