Petrol İstasyonlarındaki Görevlileri Dolandıran Şahsın Kimliği Belirlendi

Isparta’daki petrol istasyonlarındaki görevlileri 200 TL dolandıran şahıs, emniyetin görüntü taraması sistemiyle tespit edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ekim 2017 22:11
Petrol İstasyonlarındaki Görevlileri Dolandıran Şahsın Kimliği Belirlendi

Isparta'daki petrol istasyonlarındaki görevlileri 200 TL dolandıran şahıs, emniyetin görüntü taraması sistemiyle tespit edildi. Polis, Eskişehir'de ikamet ettiği saptanan 51 yaşındaki şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Geçtiğimiz günlerde Isparta'daki petrol istasyonlarının market bölümlerinde, kasiyerlerin dikkatsizliğinden yararlanarak para ödemeden alışveriş yapan ve para üstü alarak kayıplara karışan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Alınan iki şikayet sonrasında harekete geçen Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, mağduriyet yaşanan iş yerlerindeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı.Güvenlik kamerasından kimliği tespit edildiEmniyet veri tabanındaki görüntü tarama sistemini kullanan polis güçleri, kısa süre içerisinde dolandırıcının kimliğini tespit etti. Yapılan araştırmalar sonucunda, Isparta'daki olayları gerçekleştiren şüphelinin 51 yaşındaki B.S. olduğu ve Eskişehir'de ikamet ettiği ortaya çıktı. Öte yandan, söz konusu şüphelinin daha önce de benzer olaylardan çok sayıda suç kaydının bulunduğu öğrenildi. Firari B S.'yi yakalama çalışmaları ise sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.