Peugeot - Citroen Servisinde Kalite: Üçler Otomotiv

Aracınızın Yaz Bakımlarıda çok önemli.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Temmuz 2014 11:58
Peugeot - Citroen Servisinde Kalite: Üçler Otomotiv

Isparta'da Peugeot ve Citroen araçların bakım ve tamirini yapan Üçler otomotiv işletmecisi Mustafa SALAR Peugeot - Citroen servis ve yedek parça çeşitleriyle Isparta halkına hizmet vermeye devam ediyor.

Salar yaptığı açıklamada havaların ısınmasıyla birlikte araçların periyodik bakımlarının ihmal edilmemesi gerektiğini, yaz aylarında araç bakımlarının kış aylarındaki kadar önemli olduğunu, kendilerininde bu noktada tüm Peugeot ve Citroen sahiplerini işyerlerine beklediklerini, en uygun fiyatlarla gerek mekanik, gerekse elektronik tüm sorunları çözebildiklerini ifade etti.

Üçler Otomotiv işletmecisi Mustafa Salar, "bayram tatiline çıkmadan önce mutlaka servisimize, aracınızın çekap ve genel kontrolerini yaptırın ücretsiz çekap ve arıza diagnostik arıza tesbit ile tüm aracınıza komple çekap yaptırmakta fayda var" dedi.

Adres: YENİ SANAYİ SİTESİ 15. BLOK NO:18 ISPARTA

Tel: 0 246 223 23 45
Gsm: 0 542 415 24 08

http://www.ispartapeugeot.com

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.