Pilav Bahane, Kaynaşma Şahane

SDÜ YBEM tarafından, akademisyen, öğrenci ve vatandaşların kaynaşması kapsamında bu yıl ilki düzenlenen pilav günü etkinliği yapıldı. Müzik eşliğinde düzenlenen pilav gününe çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mayıs 2014 19:02
Pilav Bahane, Kaynaşma Şahane

Süleyman Demire Üniversitesi (SDÜ) Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (YBEM) Müdürü Mehmet Fatih Cebeci, ilki gerçekleştiren pilav günü etkinliğinin akademisyen, öğrenci ve vatandaşların buluşması ve kaynaşması için iyi bir etkinlik olduğunu belirterek, bu etkinliğin geleneksel hale gelmesi için çalıştıklarını söyledi.

PİLAV GÜNÜ BİRLEŞTİRİCİ OLACAK
Süleyman Demirel Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (YBEM) Müdürü Mehmet Fatih Cebeci, YBEM’in Süleyman Demirel Üniversitesi’nin en önemli kollarından biri olduğunu belirterek, dünyada markalaşmış bir kurum olduğunu söyledi.

Cebeci, “YBEM, Süleyman Demirel Üniversitesi’nin en önemli kollarından birisi. Biz de YBEM araştırma ve uygulama merkezi olarak yapılan aktivite ve etkinlikleri layıkıyla yapıyoruz. YBEM, artık dünya markası olarak Isparta’yı gururlandırıyor. Yaptığı etkinlikler, projeler ve sosyal aktivitelerle Isparta için önemli bir kurumdur. Biz de bu önem kapsamında bugün akademisyenler, öğrenciler ve vatandaşların kaynaşması, bir bütün olmasını istediğimiz içinde pilav günü etkinliği düzenledik. Pilav günü birleştirici olacak. Bizim amacımız bir aidiyet duygusu oluşturmaya; akademisyenler, öğrenci ve vatandaşların arasında bağ kurmak. Bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese ve katılımlarından dolayı bütün davetlilere teşekkür ederim” dedi.








Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.