Pınarcı, AK Parti'ye Ateş Püskürdü

ISIAD Başkanı Özcan Pınarcı, yolsuzluk operasyonu sonrası Ak Parti'nin, Gülen Cemaatine karşı takındığı tavrı eleştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Şubat 2014 20:49
Pınarcı, AK Parti'ye Ateş Püskürdü

Isparta'da, öğrenci yurdu temel atma töreninde konuşan ISIAD Başkanı Özcan Pınarcı, yolsuzluk operasyonu sonrası Ak Parti'nin, Gülen Cemaatine karşı takındığı tavrı eleştirdi. Pınarcı, “Sigara dahi kullanmayan insanlara haşhaşi denilmiştir” dedi.

AKLA HAYALE GELMEYECEK SÖYLEMLER
Giderek tırmanan AK Parti – Gülen Cemaati gerginliği sürüyor. Isparta’da bir öğrenci yurdunun temel atma töreninde konuşan ISİAD Başkanı Özcan Pınarcı, “Ak Parti, adanmışların hizmetlerini sekteye uğratmak maksadıyla söylemlerde bulunuyor” dedi.

Isparta'nın, tarihin her döneminde milletine hizmet eden kamil insanları yetiştirdiğini belirten ISIAD Başkanı Pınarcı, "Isparta'mızın manevi dinamiği olan Üstadımız Bediüzzaman Hazretleri 103 yıl önce Islam aleminin içine düştüğü hastalıkları dile getirmiş ve bunların; cehalet, sefalet, tefrika olduğunu vurgulamıştır. Cehaletin en büyük ilacının da eğitim olduğunu açıklamıştır. Bunun için, gönül verenler bütün imkanlarını sefer etmiştir. Ne yazık ki son zamanlarda milletine hizmeti gaye haline getirmiş Anadolu insanına söylemekte zorlandığımız çete,örgüt, uluslararası güçlerin taşeron yapısı ve sigara dahi kullanmayan insanlara haşhaşi denilmiştir" Dedi.

60 GÜN BİLE GEÇMİŞİNİZ YOK
Pınarcı, "Henüz 60 gün bile geçmişi olmayan insanların "sen kimsin, nereden çıktın" şeklindeki tabirlerini komik buluyor ve kınıyoruz. Bu millete hizmet eden insanımızın ağa babaları Kur'an, Sünnet, Üstadımız gibi yüce değerler olduğunu hatırlatır, bugüne kadar inandığımız ve yapmaya çalıştığımız eğitim ve millete hizmet yolundan dönmeyeceğimizi belirtir, bundan sonra daha aşk ve şevkle hizmetimize sarılacağımızı tüm dünyaya bir de Isparta'dan ilan eder, devleti yönetenlerin hakaret, diğerini ötekileştiren ve nefret dili olarak kullanılan söylemlerinden vazgeçmelerini şahsımız ve burada bulunan bu işe gönül vermiş insanlar adına isteriz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
43 Yorum