Pırıl Pırıl Bir Gelecek İçin

Pırıl Pırıl Bir Gelecek İçin

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ocak 2019 16:10
Pırıl Pırıl Bir Gelecek İçin

Isparta Genç İş Adamları Derneği 2019’un ilk mesai gününde Gelendost’ta bağımlılıkla mücadele ve çocukların korunması için önemli bir adım attı.

Isparta Genç İşadamları Derneği, yeni yılın ilk mesai gününü Gelendost’ta geçirdi. Gelendost Kaymakamlığı, Gelendost Belediyesi, IGİAD ve Yeşilay Cemiyeti tarafından ortaklaşa düzenlenen proje kapsamında bağımlılıkla mücadele konusunda önemli bir adım atılıyor.

Konuyla ilgili bir bilgilendirme yapan IGİAD Başkanı Barış Gümüş, “2019 Yılının ilk mesai gününde, Isparta Genç İş Adamları Derneğinin 2019 yılı çalışma takvimini başlatmış bulunuyoruz. Gelendost Kaymakamlığı, Gelendost Belediyesi, Isparta Genç İş Adamları Derneği ve Yeşilay Cemiyeti Isparta Temsilciliği olarak; Bağımlılıklarla mücadele ve çocuklarımızın korunması, ailelerin bilinçlendirilmesi içerikli proje kapsamında, dördüncü sınıf öğrencisi 40 çocuğumuza finansal destek sağlıyoruz. Pırıl Pırıl bir gelecek için Isparta Genç İş Adamları Derneğindeki abi ve ablalarınız sizlerle çocuklar. Gelendost ve tüm paydaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.