Pirimehmet Mahallesi'nde Sıcak Gece

Isparta Pirimehmet Mahallesi’nde çok sayıda işyerinin camını kıran şahıs polis tarafından kısa sürede yakalanarak etkisiz hale getirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Kasım 2013 10:05
Pirimehmet Mahallesi'nde Sıcak Gece

Isparta Pirimehmet Mahallesi’nde yaya olarak çarşı istikametine seyreden 15 yaşındaki şahıs, çok sayıda işyerinin camlarını kırdı, kendine zarar verdi.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 00.30 sıralarında Pirimahmet Mahallesi Özkanlar Kavşağı civarında meydana geldi.

İddiaya göre, alkollü olduğu öne sürülen 15 yaşındaki M.İ., yolda yürüdüğü esnada nedeni bilinmeyen bir şekilde çevresindeki dükkanların camlarını kırmaya başladı.

Kırdığı cam parçalarıyla kendine de zarar verdiği öne sürülen eşcinsel çocuk, Mimar Sinan Caddesi istikametine doğru camları kıra kıra yürümeye devam etti.

Bir süre sonra çevredeki vatandaşlar tarafından polise bildirilen ihbar üzerine 113. Cadde’deki bir lokantanın camlarına da zarar vermek üzereyken polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilmeye çalışılan çocuk, polise hakaretler yağdırarak direndi.

Daha sonra olay yerine takviye olarak gelen polis ekipleri tarafından güçlükle etkisiz hale getirilen 15 yaşındaki M.İ., 112 Acil Servis Ekipleri tarafından tedavi için Isparta Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Kendine zarar vermek suretiyle kan kaybeden M.İ.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, camları kırılan dükkanlarda maddi hasar meydana geldi.

Öte yandan polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.sayfa32

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.