Pirimehmet Otoparkına Lpg’li Araç Konabilecek

Pirimehmet Otoparkına Lpg’li Araç Konabilecek

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Kasım 2016 16:45
Pirimehmet Otoparkına Lpg’li Araç Konabilecek

Isparta Belediyesi Pirimehmet Mahallesi otopark çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 1600 metre oturum alanlı, yer altı bir kat ve yer üstü 4 kat ile birlikte teras çatı katından oluşacak 250 araç kapasiteli otoparkın zemin demirleri döşenirken, bir bölümünde de beton döküm çalışmaları tamamlandı.

Özellikle 113 Cadde üzerindeki trafik yükünü alacak Pirimehmet Mahallesi Otoparkında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, otopark zemininde radye temel çalışmalarının yapıldığını ve C40 düzeyinde beton döküleceğini belirtti. Depreme dayanıklı bir çalışma gerçekleştirdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, otopark çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte 113 Caddede araç park yasağına başlanacağını ve bu caddede bisiklet yolunun hayata geçirileceğini dile getirdi. Valilik arkasındaki otopark çalışmasının da tamamlanmak üzere olduğunu aktaran Günaydın, yine 15-20 gün sonra Cumhuriyet Caddesinde de bisiklet yolunun yapılacağını duyurdu. Günaydın, “Bu otoparkımızın teras bölümünde de LPG’li araçlar park edebilecek. Bu otoparkımız 113 caddeye nefes aldıracak. ‘ITKM otoparkı var, buraya ne gerek var’ diyenler oluyor. ITKM otoparkı doldu, bunun gibi 10 yer daha bulsam otopark yaparım. Niyetimiz şehrimizde otopark sorununu çözmek ve trafiği rahatlatmak. Yaşanabilir bir şehir için çalışmalarımızı devam ettireceğiz” derken, temel bölümünün bitmesiyle birlikte işin zorunun da tamamlanmış olacağını ve işin daha da hız kazanacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum