Pislik Götürüyor!

Pislik Götürüyor!

Yayınlanma:
Pislik Götürüyor!

Isparta’nın yüz yıllık Mesirelik alanı olan Milas Mesireliğinin durumu içler acısı. Yakaören Muhtarlığı tarafından işletmesi yapılan alanı adeta pislik götürüyor. Vatandaşlar ise bu duruma tepki gösteriyor.  

Mülkiyeti İl Özel İdaresi’ne ait olan ve geçtiğimiz yıllarda işletme hakkı Yakaören Köyü Muhtarlığının talebi üzerine bu köyün muhtarlığına verilen Gölcük yolu üzerindeki Milas Mesireliği rezil durumda. Adeta bir doğa harikası görünüme sahip olan piknik alanı çöplerden ve içki şişelerinden geçilmiyor.  

Havaların ısınması ile piknik alanlarına giden insanların sayısında gözle görülür bir artış oldu. Ancak, her piknik alanı istenildiği gibi korunmuyor veya korunamıyor. Bunun son örneği ise Isparta için büyük öneme sahip olan Tarihi Milas Mesireliğinde yaşanıyor. Mesirelik alanı bugünlerde adeta bir mezbeleliği andırıyor. Bu durumdan en fazla oraya piknik yapmaya giden vatandaşları etkiliyor. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum