Platin Elma'nın Onur Konuğu Türkan Şoray

Isparta’nın en önemli tarım ürünü olan elmanın tanıtımı için geçen yıl düzenlenen Ulusal Platin Elma Ödülleri bu yıl da gerçekleştirilecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ekim 2014 10:01
Platin Elma'nın Onur Konuğu Türkan Şoray

Bu yıl kültür sanat ödülleri dağıtacak olan festival, 2 yıldır çalışmalarını başarıyla gerçekleştiriyor.

Eğirdir Kaymakamlığı’nın desteğiyle gerçekleşecek olan festivalde "açlık" temalı kısa film, fotoğraf, belgesel, beste ve kamu spotu yarışmaları düzenlenecek.

Tıpkı Antalya’da düzenlenen Altın Portakal Festivali’nde olduğu gibi sanatçılar gelecek. Bu yılın onur konuğu da Türkan Şoray olacak.

Etkinliğin 2’inci etabı ise kış döneminde Davraz Kayak Merkezi’nde gerçekleşecek. Türkiye’de tarımının sorunları konuluşup, tartışılacak.

Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, etkinlikler için çalışmaların devam ettiğini söyledi. Etkinlikte vatandaşa kültür sanat aşkı aşılamayı hedeflerini kaydeden Yılmaz, ‘’Altın Portakal etkinliklerinde olduğu gibi sanatçılar gelecek. Kültür ve sanat ödülleri dağıtılacak. Bir konu belirledik. O konu ile ilgili birçok dalda yarışmalar düzenledik. Onur konuğumuz Türkan Şoray olacak" dedi.

Eğirdir Kaymakamı Yılmaz, 2’inci etkinliği de Davraz Kayak Merkezi’nde gerçekleştireceklerini söyledi. Etkinlikte sadece elma değil tüm tarımın tartışıldığı, konuşulduğu, bir organizasyon hazırladık’’ diye sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum