Playoff Maçında Kaçak Oyuncu İddiası!

1.Amatör Lige yükselmek için oynanan playoff maçında bugün gerçekleşen karşılaşmada kaçak oyuncu olduğu iddia edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mayıs 2014 21:43
Playoff Maçında Kaçak Oyuncu İddiası!

1. Amatör lige yükselmek için mücadele eden takımlardan Yurtseverhanspor ve Kuleönüspor bugün Gönen’de karşı karşıya geldi. Oynanan maçta kaçak oyuncu şoku yaşandı.

Kuleönüspor’da maçın 40’ncı dakikasında oyuna giren Zübeyir Çelik’in aslında başka bir takımda lisanslı oynadığı ortaya çıktı.

Maçın ardından Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinden 40’ncı dakikada maça giren oyuncunun hangi takımda oynadığını sorgulayan Yurtseverhanspor Kulüp yöneticileri oyuncunun Küçükhacılarspor kulübünde lisanslı olarak oynadığını tespit etti.

Yapılan sorgulama ve tespitin ardından ASKF’ye şikayetçi olacaklarını söyleyen Yurtseverhanspor Kulüp yöneticisi Suat Mutlu, “Bugün oynanan playoff maçında maçın 10’ncu dakikasında sahaya 2-3 tane oyuncu geldi. Bu oyunculardan birini maçın 40’ncı dakikasında rakip takım oyuna kattı. Maç bittikten sonra sahaya gelen başka takım oyuncularını kapalı bir arabayla maçın hemen bitimiyle sahadan gönderdiler. TFF’nin resmi internet sitesinden yaptığımız sorgulamada bu oyuncunun başka bir kulüpte lisanslı olduğunu tespit ettik. Biz bu maçın geçersiz sayılması için gerekli mercilere şikayet edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Dünya