Polis, Şüpheli Aracı Burdur’a Kadar Kovaladı

Isparta sokakları geçtiğimiz gece filmleri aratmayan bir kovalamacaya sahne oldu. Polisin ‘dur’ ihtarına uymayan şüpheli araç, Burdur Çevre Yolu’na kadar kovalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ocak 2014 17:48
Polis, Şüpheli Aracı Burdur’a Kadar Kovaladı

Hızırbey Mahallesi Hastane Caddesi üzerinde Asayiş Şube’ye bağlı Yıldırım Ekiplerinin ‘Dur’ ihtarına uymayan araç, gece saat 02.30 sıralarında yaklaşık 30 kilometrelik kovalamaca yaşanmasına neden oldu.

Edinilen bilgiye göre bilgiye göre, Hastane Caddesi’nde bir ekibin takibi ile başlayan kovalamaca, Burdur Çevre Yolu’nda son buldu.

4 Yıldırım Ekibinin katıldığı kovalamacada takipteki polis ekipleri, kaçan araçta yaralı veya kaçırılan biri olduğu gerekçesiyle, şüpheli aracın lastiklerine ateş açarak durdurmak istedi.

‘LASTİKLERE ATEŞ ETME’ TALEBİNE ONAY ÇIKMADI!
Isparta Emniyeti’nden, takipteki memurların bu talebine onay çıkmadı ve ‘Önce can güvenliği’ parolasıyla hareket edilmesi gerektiği talimatı verildi.
Yaklaşık yarım saat boyunca devam eden takipte, Burdur Dağ Yolu üzerinde defalarca sıkıştırılan araç bir türlü durmayınca, Isparta Polisi Burdur Emniyeti’ne durumu haber verdi.

BURDUR POLİSİ, YOLU KAMYONLA KAPATTI!
Burdur Çevre Yolu’na kadar güvenli takip altında tutulan araç, Burdur Polisi’nin bir kamyon ile yolu kapatması sonucu kapanan yolda güçlükle durdurulabildi.

ALKOLLÜ OLDUĞU İÇİN KAÇTIĞI ORTAYA ÇIKTI!
Yapılan çalışmalar sonunda, sürücünün alkollü olduğu ortaya çıktı.
Isparta Polisi tarafından il merkezine getirilen, alkollü sürücüye gerekli işlemleri burada yapıldı.

sayfa32

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
ASAYİŞ