Polis 55 Bin TL Çalan Hırsızı Yakaladı

Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 25 gün önce bir bayanın 55 bin lirasını çalan hırsızlardan birini yakaladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Aralık 2010 17:23
Polis 55 Bin TL Çalan Hırsızı Yakaladı

Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 25 gün önce bir bayanın 55 bin lirasını çalan hırsızların açık kimliğini 30 ayrı kamera görüntüsündeki parçaları birleştirerek tespit etti. Şüphelilerden İzzetin Göktekin (32) Gaziantep ilinde yakalanarak gözaltına alındı.

Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, Asayiş Şube ekiplerinin olayın gerçekleştiği çevrede bulunan 30 kameradan çeşitli görüntüleri tek tek incelediğini, parçaları bir araya getirerek paraları çalan şahısları Türkiye'deki tüm sabıkalıların bulunduğu sistemden tarayarak tespit ettiklerini söyledi. Gürkan, şahısların foto ve görüntülerinin 81 il müdürlüğüne bildirildiğini belirterek, en son Gaziantep'te şahıslardan birisinin yakalandığını belirtti.

Mükerrem Karaer ve eşi İsa Karaer 25 gün önce Ziraat Bankası'ndan ev almak için 55 bin lira kredi çekmiş, Mükerrem Karaer, paraların bulunduğu torba ile Kafeler Caddesi'nde ilerlediği sırada kimliği belirsiz kişiler tarafından oyalanarak paraların bulunduğu torba çalınmıştı. Polis, olay sonrasında geniş çaplı bir araştırma başlatmıştı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.