Polis 7 Kişiyi Yakaladı

Polis 7 Kişiyi Yakaladı

Yayınlanma:
Polis 7 Kişiyi Yakaladı

Haklarında yakalama kararı bulunan 1’i yabancı uyruklu 7 kişi yakalandı. 5 kişi serbest kalırken 2 kişi cezaevine teslim edildi.

Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri haklarında yakalama kararı bulunan 7 şahısı yakalayarak Savcılığa teslim etti. Bu şahıslardan 2 kişi cezalarını çekmek üzere Cezaevine teslim edilirken diğer 5 kişi yasal işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı.

Son aylarda bu şekilde haklarında yakalama kararı bulunan şahısları yapılan uygulamalarda yakalayan ve adalete teslim eden Yalvaç Emniyet Müdürlüğü ekipleri başarılı çalışmaları ile göz dolduruyor.

Kısa sürede bu kadar suçlunun yakalanması toplum tarafından da memnuniyet uyandırıyor. Vatandaşlar bu konuda esprili bir yaklaşımda bulunarak, ‘Eğer bir suç işlemiş ve aranıyorsanız heryere gidin ama Yalvaç’a gelirken yakınlarınızla vedalaşın zira bu seyahatiniz kesinlikle polis merkezinde son bulacaktır. Bunu garanti edebiliriz’ sözleri ile Yalvaç polisinden kurtuluşun imkansız olduğunu dile getiriyor.

Yapılan uygulamada yakalanan 7 kişiden Mustafa S. (35) Denetimli Serbestlik ihlali nedeni ile Yalçın Ö. (39) hakaret ve basit tehdit olaylarından tutuklanarak cezaevine teslim edildiler.

Diğer 5 sanığın ödeme şartının ihlali nedeni ile arandığı Savcılık tarafından gerekli yasal işlemlerin yapılmasının ardından serbest bırakıldığı haber verildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.