Polis Barikatı Önünde Satrançlı Tepki

Süleyman Demirel Üniversitesi Satranç Takımı İstanbul-Taksim'de kalacakları otele gitmektezorluk yaşayınca satranç takımlarını yere açarak tepki gösterdiler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mayıs 2014 17:17
Polis Barikatı Önünde Satrançlı Tepki

1 Mayıs'ta İstanbul Taksim'de polisin barikatına SDÜ Satranç Kulübü üyeleri de takıldı.

Süleyman Demirel Üniversitesi Satranç Takımı İstanbul-Taksim'de kalacakları otele gitmekte zorluk yaşayınca satranç takımlarını yere açarak tepki gösterdiler.Polis otel çalışanlarını çalıştıkları otelden bir görevlinin kendilerini tanıdığını beyan etmesi koşulu ile içeri aldı. Turistler de bu noktalarda, kendilerini otel görevlilerinin karşılamasını bekledi.

Uluslararası bir satranç turnuvasına katılmak için gelen Türkiye Üniversiteler Şampiyonu Süleyman Demirel Üniversitesi Satranç Takımı kalacakları otele gitmekte zorluk yaşayınca satranç takımlarını yere açarak tepki gösterdiler. Daha sonra polis amiri iki polisi refekatçi olarak
görevlendirerek takımın kalacakları otele girmesine izin verdi.

Otellerinden ayrılmak isteyen turistlerde kontrol noktalarındaki yoğunluk yüzünden sıkıntı yaşadılar. Otel görevlileri turistlerin valizlerini barikatlardan aşırarak diğer tarafa geçirmek zorunda kaldılar.

Cumhuriyet Gazetesi'nin Haberi


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.