Polis Emeklileri Derneği Güvenlik Şirketi Kurdu

Polis Emeklileri Derneği Güvenlik Şirketi Kurdu

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ocak 2018 10:51
Polis Emeklileri Derneği Güvenlik Şirketi Kurdu

Isparta Polis Emeklileri Derneği Başkanı Mehmet Gürses, 2004 yılından itibaren hayalleri olan güvenlik şirketi kurma projesinin devlet tarafından destek gördüğünü ve genel merkezin POLEM Güvenlik A.Ş’yi kurduğunu söyledi. Bundan sonra kurum ve özel kuruluşlar emekli polislerin eğitimiyle korunabilecek.

İstanbul’da bulunan bir özel eğlence merkezinde geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen saldırı sonrası onlarca vatandaşın ölmüş, gözler güvenlik personellerine çevrilmişti. Güvenlik zafiyetleri sonrası kolları sıvayan Türkiye Polis Emeklileri Derneği, POLEM Güvenlik A.Ş’yi kurdu. Yeni şirketle ilgili bilgiler veren Isparta Polis Emeklileri Derneği Başkanı Mehmet Gürses, ‘Bu Isparta’nın 2004 yılındaki projesidir. Dernek Yetkililerimiz dahi bunun öncülüğünü Isparta’nın yaptığını belirttiler’ dedi. Başkan Gürses: ‘Uluslararası POLEM Güvenlik, Danışmanlık A.Ş, Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Şirketi olup, Genel Müdürlüğü İstanbul’dadır. Türkiye genelinde POLEM Güvenlik A.Ş’yi temsil eden 37 şubesi bulunmaktadır. Yakın bir zamanda bu şube sayısı artacak olması beklenilmekle birlikte genel müdürlük Türkiye’de 81 ilde kamu ve özel kurumlarda faaliyet gösterme kabiliyetine haizdir. POLEM Güvenlik A.Ş’nin asıl kuruluş amacının, kamu yararına çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği gelirlerini artırmak, üye ve yakınlarına istihdam yaratmak, Şehit Polis aileleri ve Gazi emeklilerine de destek sağlamak hedeflerimiz arasındadır. Ayrıca son beş yıl içerisinde emekli olan teşkilat mensuplarımıza iş imkanı yaratmak ikinci hedefimiz arasındadır. POLEM Güvenlik A.Ş’nin sermayesi tamamen genel merkeze ait olmakla beraber yerli ve millidir. POLEM Güvenlik A.Ş olarak teknolojiyi iyi takip ederek, yeniliklere açık ve yasal mevzuatlara uygun, eksiksiz, zamanında ve güvenli ortamda etik kurallara uygun eğitimli personelle sistemin sürekli geliştirerek müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurularak kalite politikası sunmaktadır. Misyon olarak da müşteri beklentileri konusunda uzmanlaşmış, çalışanları ile dünyadaki en son bilimsel ve teknolojik gelişmeleri uygulayarak, en süt düzeyde kaliteli, etkin ve verimli bir şekilde hizmet vermektir. POLEM Güvenlik A.Ş diğer güvenlik şirketlerine farkındalık yaratmak için Türkiye genelinde 81 ilde kamu ve özel sektör kurumlarında ihaleye gireceği zaman uluslararasında faaliyet gösteren 4 adet çözüm ortaklarıyla birlikte hareket etmektedir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.