Polis Eşlerinden Anlamlı Etkinlik

Polis Eşleri Kaynaşma-Yardımlaşma(PEKAY) Derneği Isparta Şubesi, Barida Otelde emniyet teşkilatı mensuplarının eşleri ve Ispartalı hanımların katıldığı çay etkinliği düzenledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Aralık 2014 15:33
Polis Eşlerinden Anlamlı Etkinlik

PEKAY Derneği Isparta Şubesi düzenlediği etkinliklerle yükseköğrenim gören çocuklarına karşılıksız burs veriyor.

Düzenlenen etkinlikte PEKAY Derneği Isparta Şubesi hakkında bilgiler veren yetkililer, “Genel merkezi Ankara’ da olan ve 1987 yılında kurulan Polis Eşleri Kaynaşma-Yardımlaşma Derneğinin Isparta Şubesi 2012 yılında kurulmuştur. Derneğin amacı; Her rütbedeki Emniyet Teşkilatı Mensuplarının hanımları ile emekli olan, şehit düşen, gazi veya malûl olan teşkilat mensuplarının hanımları arasında birlik beraberlik ve dayanışmayı sağlamak; Toplumsal yaşamda kadınların eğitsel, sosyal ve kültürel sorunlarına ilişkin yol gösterici çalışmalar yapmak; Çocuklara ve gençlere eğitim desteği vermek; Günün şartlarına göre kamu yararına her türlü yardım faaliyetlerinde bulunmaktır.

Pekay Derneği Isparta Şubesinin düzenlediği etkinliklerle; emniyet teşkilatı mensupları eşleri ve Ispartalı hanımlardan etkinliğe katılan misafirler tanışıp kaynaşma fırsatı bulurken, aynı zamanda etkinlikten elde edilen gelir ile emniyet mensuplarının yükseköğrenim gören çocuklarına burs imkânı sağlanmaktadır.

Pekay Derneği Isparta Şubesi, 15 emniyet mensubunun yükseköğrenim gören çocuklarına karşılıksız burs vermektedir. Karşılıksız burs alacak öğrenciler seçilirken şehit, gazi, malul, emekli ve vefat etmiş personel çocuklarına öncelik verilmekte olup, derneğin imkânları dâhilinde halen görevde bulunan emniyet mensuplarının çocukları da bu burstan yararlandırılmaktadır.

Pekay Derneği Isparta Şubesi olarak etkinliğimize katılan tüm misafirlerimize teşekkür eder, sosyal yardımlaşma birlik ve beraberlik duygularımızı geliştirerek, burs ve yardım bazında daha çok kişiye ulaşılabilmesi için katılımların artmasını temenni ederiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum