Polis Gece Boyu Alarmdaydı / 9 Kişi Yakalandı

Narkotik Polisi Isparta'ya şehir dışından gelen uyuşturucu maddelere karşı adeta teyakkuza geçti. Gece boyu 3 ayrı yolcu otobüsü duruduruldu ve...

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Nisan 2018 11:22
Polis Gece Boyu Alarmdaydı / 9 Kişi Yakalandı

Narkotik Polisi Isparta'ya şehir dışından gelen uyuşturucu maddelere karşı adeta teyakkuza geçti.

Isparta emniyeti il dışından kente uyuşturucu maddenin gelişini engellemek amacıyla gece boyu 3 ayrı yolcu otobüsünü durdurarak oeprasyon yaptı.

Yapılan çalışmalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi ve uyuşturucu madde bulunduran 9 kişi yakalandı.

Ajans32 Haber Merkezi'nin edindiği bilgilere göre;

VARAN1
Saat 22.20  sıralarında Antalya'dan gelen yolcu otobüsü içerisinde yolcu olarak bulunan M.E,  S.E ve Y.A isimli 3 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada 2 parça halinde 5.75 EROİN maddesi ve aparat ele geçirildi.

VARAN2
Saat 00.15 sıralarında yine Antalya'dan gelen yolcu otobüsü içerisinde yolcu olarak bulunan M.G ve H.A isimli şahıslar yakalandı. Şahısların yapılan üst aramasında 2 parça halinde 4.1 gr EROİN maddesi ve aparat ele geçirildi.

VARAN3
Saat 02.45 sıralarında Antalya'dan gelen yolcu otobüsü içerisinde yolcu olarak bulunan M.İ, İ.A, Y.Z ve N.S isimli süpheliler yakalandı. Yapılan üst aramasında 4 parça halinde 5,3 gr EROİN maddesi ve aparatlar ele geçirildi. 

Yapılan titiz çalışmalar sonucunda topla 9  şahıs uyuşturucu kullanmak ve bulundurmak suçundan yakalanarak gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.