Polis Günü Etkinliği Yağmurun Azizliğine Uğradı

Polis Teşkilatının 167. Yıldönümü dolayisle bugün açık havada yapılması gereken kutlamalar yağmur dolayısıyla Isparta Belediyesi Kültür sinemasında yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Nisan 2012 23:07
Polis Günü Etkinliği Yağmurun Azizliğine Uğradı

Polis Teşkilatının 167. Yıldönümü dolayisle bugün açık havada yapılması gereken kutlamalar yağmur dolayısıyla Isparta Belediyesi Kültür sinemasında yapıldı.
      
İlk tören Emniyet İl Müdürü A.Zeki Gürkan’ın ve Polis emeklileri derneği başkanı Mehmet Gürses’in Atatürk anıtına çelenk koymalarından sonra saygı duruşu yapıldı. Daha sonra Emniyet il müdürü A.Zeki Gürkan ‘ın başkanlığında ki Polis ekibi vali vekili Niyazı Can’ı makamında ziyaret etti. Niyazi Can (siz ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ederiz vatandaşımızın canını ve malını koruyan sizler her şeye layıksınız bu uğurda bu ülke için şehit verdiniz 167. Yıldönümünüz kutlu olsun.) dedi.
      
A. Zeki Gürkan bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Vali ve Emniyet teşkilatı olarak bir aileyiz.1 haftadır Isparta’nın çeşitli yerlerinde Polis haftası dolayısıyla etkinlikler yapıyoruz vatandaşlarımızın ilgileri çok büyük.Bizler Isparta’nın huzuru ve asayişini her zaman koruyacağız dedi.
      
Daha sonra belediye kültür sinemasına gelen Emniyet mensupları burada saygı duruşu ve İstiklal marşından sonra Vali vekili Niyazi Can yaptığı konuşmada (Türk Polis teşkilatının 167. Yıldönümü kutlamanın çoşku,gurur ve heyacan içindeyiz;Türk Polisi;ülkenin,birlik,bereberlik ve bütünlüğünün korunması Cumhuriyetimizin kanunlarının biricik teminatıdır.Hiçbir zaman unutmamalıdır ki her karış toprağı şehit kanlarıyla yoğrulmuş bu cennet ülkeyi bölmeye hiç kimsenin gücü yetmeyecektir.)
      
Demokratik ve laik bir hukuk devleti olan T.C.’nin bu nitelğini koruyarak huzur içinde yoluna devam etmesinde kahraman polisimizde üzerine düşen görevlerini yapmaya halkın huzur ve güvenliğinin teminatı olmaya devam edecektir.
      
Şehit polislerimize rahmet yakınlarına başsağlığı ve gazilerimizede mutluluklar diliyoruz dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.