Polis Memuru Ölmek İstedi

Polis Memuru Ölmek İstedi

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Eylül 2015 13:13
Polis Memuru Ölmek İstedi


Isparta’nın Yalvaç ilçesinde izinde bulunan 24 yıllık polis memuru Cihan Can Kutlu (43) bacanağına ait evde kendi eşi Aycan Kutlu (41) ile tartışması sonucu cinnet geçirerek beylik tabancası ile kendi başına ateş ederek intihar etti. Olay saat 13.00 sıralarında Pazar Aşağı Mahallesi Saray Yolu Caddesi 7 nolu apartmanın giriş katında meydana geldi.

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü emrinde çalışan ve babası Yusuf Kutlu’nun 1 hafta öncesi vefatı nedeni ile izinli olarak memleketi Yalvaç’a gelerek cenaze işlemlerini tamamlayan polis memuru olay günü bacanağı Bekir Bakır’ın oturduğu eve eşi ile geldi.

Henüz bilinmeyen bir nedenle karı koca arasında tartışma çıktı. Tartışmanın neticesinde cinnet geçiren polis memuru belinde taşıdığı beylik silahını çıkararak şakağına bir el ateş etti. 9 mm çapındaki kurşun başının diğer yanından dışarı çıkarken Cihan Can Kutlu kanlar içerisinde yere yığıldı. Olayın 112’ye haber verilmesi üzerine sağlık ekipleri sevk edilerek yaralı hastaneye kaldırıldı. Yalvaç Devlet Hastanesi Acil Servisinde ilk müdahalesi yapılan polis memuru daha sonra SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edildi.

En küçüğü 1 yaşında en büyüğü 21 yaşında 6 çocuğu bulunan polis memurunun 4 ay önce İzmir’den Mardin Emniyet Müdürlüğü emrine tayin edildiği ve ailenin herhangi bir bilinen sorununun olmadığı bildirildi.

BACANAĞI SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ
Tartışma esnasında çiftin yanında bulunan ev sahibi Bekir Bakır bacanağının gözleri önünde kendisini vurması üzerine sinir krizleri geçirdi. Evin önünde bulunan kaldırıma çöken ve başından aşağı su dökülmesine rağmen kendine gelemeyen Bakır’ın, ‘Abi değer miydi? Paranın gözü kör olsun neden yaptın abi? Çocuklar mahvoldu’ gibi sözlerle ağladığı gözlemlendi. Kendisine gelemeyen şahıs daha sonra ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polsi olayla ilgili çok yönlü araştırma başlatırken yaralının durumunun ciddiyetini koruduğu haber verildi.

Haber - Foto; Nurettin Arkan / Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ