Polis O Görüntüleri Yayınladı

Geçtiğimiz gün 'silahlı yağmalama' tatbikatı yapan Isparta polisi o tatbikatın görüntülerini yayınladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Eylül 2013 11:20
Polis O Görüntüleri Yayınladı



Emniyet'ten yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini temin etmek amacıyla yürütülen operasyonel faaliyetlerin yanı sıra önleyici (proaktif) tedbirler günümüzde büyük önem taşımaktadır.

Bu kapsamda personelimizin olaylara intikal süresi, olaya müdahale şekillerini, olay yerinin korunmasına yönelik davranışlarını ölçen habersiz tatbikat yapılmıştır.

İlimizde 18/09/2013 günü saat 15.00 sıralarında Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir banka şubesinin kimliği belirsiz silahlı üç kişi tarafından yağma girişiminde bulunulduğu ve bir otomobil ile olay yerinden ayrıldıkları iddiasıyla ihbar yapıldı. Haber Merkezince olay yerine ekiplerimiz ivedilikle sevk edildi.

İlimizin giriş ve çıkışları, ana arterler otuz saniye ile doksan saniye arasında gerçekleşen sürelerde sevk edilen ekiplerimizce tedbirler alındı.

Olay yerine intikal süresi, olay yerinin kontrolü, çevre güvenliği ve vatandaşların korunması tatbikat neticesinde başarıyla gerçekleştirilmiştir" denildi.

BANKA SOYGUNU GİRİŞİMİ HABERİ İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
ASAYİŞ