Polis Su Altına İniyor

Isparta Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü bünyesinde Su Altı Büro Amirliği kurulmasıyla ilgili onay çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Temmuz 2013 19:08
Polis Su Altına İniyor

Emniyet Genel Müdürlüğü onayı ve Isparta Valiliği’nin desteği ile kurulacak olan Su Altı Büro Amirliği Eğirdir’e konuşlandırılacak.

Eğirdir Yeşilada Mahallesi eski İskele parkı yanında bulunan vali konağına yapılacak olan restarasyonun ardından bina Emniyet Müdürlüğüne tahsis edilecek.

GÖLLER BÖLGESİ OLDUĞU İÇİN
Isparta’da Eğirdir Gölü ile birlikte 4 göl, 6 baraj ve 7 gölet bulunduğunu söyleyen Isparta Emniyet Müdürü Mehmet Or, "Yaz aylarında halkın kentte bulunan bu su havzalarına akın etmesiyle birlikte boğulma vakaları meydana geliyor. Gölde ve barajlarda yaşanan boğulma olaylarına Antalya sualtı büro amirliği ekipleri müdahale ediyor. Isparta’da kurulacak olan Su Altı Büro Amirliği ilimizde yaşanacak herhangi bir olumsuz olayda daha erken müdahale etme şansını getirecek.

Su Altı Büro Amirliği’nin faaliyete geçmesiyle birlikte Isparta’daki olaylara artık direk Isparta’dan müdahale edilebilecek" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum