Polise Yakalattığı Motosikletini Yedieminden Çalarken...

Polise Yakalattığı Motosikletini Yedieminden Çalarken Yakalandı...

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Kasım 2017 09:55
Polise Yakalattığı Motosikletini Yedieminden Çalarken...

Nurettin Arkan / Yalvaç

Çocuk yaştaki şüphelinin tescilsiz olduğu gerekçesiyle trafik ekiplerince yediemin otoparkına konulan motosikletini 2 arkadaşıyla çaldığı belirtildi. Yakalanan 3 şüpheli hakkında işletme sahibi şikayetini geri çekince herhangi bir işlem yapılmadı.

Yalvaç'ta yediemin otoparkından geçen cuma günü hırsızlık olayı meydana geldi. Bekçinin cuma namazına gitmesini fırsat bilen çocuk yaşta 3 şüpheli, arka kısımdaki tel örgüleri keserek girdikleri otoparktan bir motosikleti alarak kayıplara karıştı. Olayın anlaşılmasının ardından güvenlik kamerası kayıtları incelendi. Bunun sonucunda hırsızlık şüphelilerinin kimlikleri tespit edildi.

Hırsızlığı gerçekleştirenlerin bir süre önce tescilsiz olduğu için trafik ekipleri tarafından motosikleti yediemin otoparkına çekilen 15 yaşındaki M.A. ile arkadaşları aynı yaştaki E.K. ve M.T. olduğu belirlendi. Kumdanlı Köyü'nde olduğu tespit edilen 3 şüpheli yakalandı. Otopark işletmecisi Ramazan İçöz, şüphelilerden davacı ve şikayetçi olurken, şüphelilerin çocuk yaşta olması sonrası şikayetinden vazgeçti. 3 şüpheli daha sonra serbest bırakıldı. Motosiklet ise yeniden yediemin otoparkına konuldu.
İşletme sahibinin oğlu Mustafa İçöz, "Daha çok gençler ve önlerinde parlak bir gelecek var. Sabıkalanıp hayatları kararmasın diye davacı olmayacağız. Babaları da gelerek özür diledi. Umarız bundan sonra bu tür olaylara tevessül etmezler" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.