Polisi Dinleyen Şahıs Yakayı Ele Verdi

Polis Telsizi Dinleyen Şahıs Yakayı Ele Verdi!

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Kasım 2014 11:41
Polisi Dinleyen Şahıs Yakayı Ele Verdi

Isparta’da polis telsizi ve frekansını dinlemek suretiyle kâr amacı güderek çalışan şahıs, emniyet güçleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Isparta’da çalıştığı bayide kar amacı gütmek suretiyle (polis anonslarından hareketen eden kaza yerlerine giderek çalıştığı işyeri veşahsına -çekici,sigortacı vs... gibi- gelir sağlamak amacıyla) trafik kazaları ve polisiye olayları izinsiz olarak takip eden şahıs, elindeki telsiz ile birlikte kıskıvrak yakalandı.

Alınan bilgilere göre, olay önceki gün Isparta Sanayi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, sanayide bir firmada çalışan Ö.S., izinsiz olarak polis frekansı ve telsizini dinlemek suretiyle bir süredir çalıştığı işletmede kâr amacı güderek işlerine devam ediyordu.

Son olarak polisin dikkatinden kaçmayan Ö.S., çalıştığı bayide izinsiz olarak telsiz kullandığı esnada polis frekansını dinlerken yakalandı.

Elindeki cihaz ile birlikte şahsı gözaltına alan polisekipleri, Ö.S.’yi “Elektronik haberleşme kanununa muhalefet etmek” suçundan adli mercilere sevk etti.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.