Polisi Hem Denetledi Hem Bayramlaştı

Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, drone ile bayram trafiği denetimleri yaparken, şehirlerarası otobüsleri ziyaret eden Şube Müdürü Hüseyin Çalhan da yolculara trafik kurallarına uyulması konusunda bilgiler verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Haziran 2018 10:59
Polisi Hem Denetledi Hem Bayramlaştı

Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, drone ile bayram trafiği denetimleri yaparken, şehirlerarası otobüsleri ziyaret eden Şube Müdürü Hüseyin Çalhan da yolculara trafik kurallarına uyulması konusunda bilgiler verdi.Isparta Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, bayram trafiği konusunda gerekli önlemleri aldıktan sonra Isparta - Afyonkarahisar Karayolu üzerinde drone ile denetim yaptı. Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Hüseyin Çalhan'ın da denetimlere bizzat katılarak yolcu otobüslerini ziyaret erip kurallara uymaları konusunda vatandaşları bilgilendirdi ve bayramlarını kutladı. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.