Polisin ‘Adab-ı Muaşeret’ Mesaisi

Kentteki üç ayrı polis merkezi mıntıkasında huzur toplantıları düzenleyen İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, vatandaşların yoğun şekilde rahatsızlık duydukları konuları ele aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Kasım 2012 09:59
Polisin ‘Adab-ı Muaşeret’ Mesaisi

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü’nün önceki gün Gülistan Mahallesi’nde düzenlediği Huzur Toplantısı’ndaki en önemli konulardan birisi de park ve bahçelerdeki uygunsuz vaziyette bulunan gençler oldu.

Isparta’da rahatsızlık duyulan en ciddi konulardan bir diğerinin de kamuya açık alanlarda, tiner ve bali gibi madde bağımlılarının olduğuna dikkat çekilirken, bu konuda polisin yapabilecekleri işlemler hakkında görüş alışverişi yapıldı.

Özellikle akşam saatlerinde açıktan alkol alanlar ve çevreyi rahatsız edenler ile madde bağımlısı gençlere sıkı denetim yapılacağını belirten Or, araç içersinde fuhuş yapıldığı belirtilen noktaları da mercek altına aldı.

‘Hiç kimsenin, huzur ve sükûnu bozmaya hakkı yok’ diyen İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, vatandaşların her türlü şikayetlerinin kendileri için önemli olduğuna dikkat çekerek, gençlerin park ve mesirelik alanlarda çevreyi rahatsız edecek şekildeki uygunsuz davranışlarına karşı gereken tedbiri alacaklarını iletti.
AYRINTILAR GAZETE AJANS32'DE...

Feti KILIÇ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.