Polisin Hafta Sonu Mesaisi

Isparta Emniyeti Cumartesi günü 22:00 - 01:00 saatleri arasında il merkezi ve ilçelerde yaptığı uygulamalarda çarpıcı sonuçlar elde etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Şubat 2014 14:11
Polisin Hafta Sonu Mesaisi

Isparta Emniyeti Cumartesi günü 22:00 - 01:00 saatleri arasında il merkezi ve ilçelerde yaptığı uygulamalarda çarpıcı sonuçlar elde etti.

Şehrin giriş kontrol noktalarında umuma açık iş yerlerinde, dernek ve lokallerde yapılan uygulamalarda  2 bin 100 kişinin GBT kaydı soruldu.

Yapılan çalışmalar neticesinde aranan 3 şahıs tespit edilerek adli mercilere teslim edildi.

Polis Cumartesi mesaisinde 138 umuma açık iş yerini de denetledi. Yapılan kontrollerde bir iş yerinin ruhsatsız olduğu tespit edildi. 3 İş yerinde çalışanların kimlik beyanının bulunmadığı, bir işyerinde ise izinsiz bayan çalıştırıldığı tespit edildi.

Kapalı mekanlarda sigara içildiği tespit edilerek 3 şahsa 91 TL para cezası uygulandı.

Aynı zamanda Cumartesi günü lokal ve dernekleri de denetleyen emniyet ekipleri 3 derneğe ait lokalde izinsiz canlı müzik yayını, alkol satışı ve kapalı mekanlarda sigara içilmesine izin verilmesinden dolayı işlem yaptı.

8 şahsa kapalı mekanda içmesinden dolayı 91'er TL para cezası uygulandı.

1 Şahsın yanında ruhsatsız av tüfeği bulunduğu tespit edilerek hakkında adli işlem yapıldı.

Uygulamalarda 261 araç kontrol edildi. 18 araç sürücüsüne çeşitli trafik suçlarından dolayı işlem yapıldı. 1 Şahsa alkollü araç kullanmaktan, bir şahsa ise ehliyetsiz araç kullanmaktan işlem yapıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum