Polisler Fenerbahçe'yi Seviyor!

Maçlarda görev alan polislere ek ücret uygulaması başladı. Maç başına 80 lira ücret alan polislerin gözdesi Fenerbahçe... Saracoğlu'nun parası hesaba jet hızıyla geçiyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ekim 2014 16:16
Polisler Fenerbahçe'yi Seviyor!

Akşam gazetesinden Devrim Tosunoğlu'nun haberine göre, Polis için futbol maçları artık angarya olmaktan çıktı. Yoğun bir şehir güvenliğinin yanı sıra ek görevler ile maçlara giden polislerin "Futbol kulüpleri trilyonlarca lira kazanırken biz statlarda görev alıyoruz" şikâyetleri üzerine başlatılan çalışma sonuç verdi. Artık maçlarda görev alan polislere maç başına spor kulüpleri tarafından 80 lira ödenecek. Görevli polislerin en çok sevdiği kulüp ise Fenerbahçe. Ligin ilk dört haftasında görev sonrası hesaplara en erken parayı yatıran kulüp Fenerbahçe oldu. Polisler için bir yandan görevleri ve diğer yandan da ek görevler yorucu tempo ile çalışmalarına neden oluyordu. Yıllardır sınavlarda görev alan polislere çözüm getirilerek, polislere öğretmenler gibi ek ödenek olan 80 lira para ödenmeye başlamıştı. Çalışmalarının karşılığını alan polislerin çok sık şikâyet ettikleri konulardan biri de spor müsabakaları yer alıyordu.

TFF, kulüplerle anlaştı
Özel kulüplerin maç yaparak gelir kazandıkları müsabakalarda polisin görev alması tartışmalara neden olmuştu. Polisler, "Futbol kulüpleri trilyonlarca lira kazanırken biz statlarda görev alıyoruz" şikayetlerinde bulunmuşlardı. Parayı kimin vereceği hep tartışıldı. TFF ile Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe bu konuda anlaşmaya nihayet vardı. Artık maça giden polislere 80 lira ek ücret ödenecek.

En erken Fenerbahçe yatırıyor
Uygulama liglerin başlamasıyla devreye girdi. Maça giden polislerin hesabına 80 TL yattı. Polislere için ödenen para memurların yüzünü güldürdü. Görevlerin ardından hesaplara yatan 80 lira tüm yorgunluğunu unutturdu. Uygulamanın başlanmasının ardından hesaplara en erken para yatıran kulübün Fenerbahçe olduğu ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.