Polislerimizle Gururluyuz

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Türk Polis Teşkilatı’nın 169. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında halkın huzur ve güvenliğini sağlayan, büyük bir özveri ile çalışan tüm polisleri kutladı, Isparta Emniyet Müdürü

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Nisan 2014 11:13
Polislerimizle Gururluyuz

ITSO Başkanı Başdeğirmen’in mesajı şöyle:“169 yıllık birikim ve tecrübesiyle, köklü bir tarihe sahip olan Türk Polis Teşkilatı, kamu düzenini korumak ve vatandaşların huzurunu sağlamak için büyük bir başarıyla görevini yerine getirmektedir.

Vatanın birlik ve beraberliği için canını seve seve ortaya koyan, bu uğurda yıkıcı ve bölücü teröre karşı verdiği mücadelede bugüne kadar çok sayıda mensubunu şehit veren, görevinin ifasında ve yasaların verdiği sorumlulukların yerine getirilmesinde onur ve liyakatle çalışan Türk Polis Teşkilatı, kutsal bir görev üstlenmiştir. Emniyet mensuplarımız, her geçen gün başarıları ve uyguladıkları sosyal projeler ile hizmet kalitesini yükselterek, vatandaşın sevgisini ve güvenini kazanmaktadır.

İlimizde de Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Or başta olmak üzere bütün emniyet mensuplarımız görevlerini layıkıyla yapmakta, gerekli hassasiyeti göstermektedirler. İlimizin huzur ve asayişine sağladıkları katkılardan dolayı İl Emniyet Müdürümüzün şahsında bütün emniyet mensuplarına teşekkür ediyor, Milletin huzuru ve güvenliği için tereddüt etmeden canlarını feda ederek şehit düşen polislerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize aileleriyle birlikte sağlıklı bir hayat diliyorum.“

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.