Polisten Kaçmak İçin Kumandalı Düzenek Yapmışlar

Alkollü mekanları denetleyen polis, sigara ve konsomatris konularında çeşitli mekanlara yaptırım uygularken, bir de suçu gizlemeye yönelik kumandalı düzenekler ele geçirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Aralık 2014 13:48
Polisten Kaçmak İçin Kumandalı Düzenek Yapmışlar

Polis ekiplerinin aniden baskın yaptığı alkollü mekanlardan, 2 işyerine kapalı alanda sigara içilmesine izin vermekten, bu işyerlerinde bulunan 7 şahsa kapalı alanda sigara içmekten işlem yapıldığı öğrenildi.

Yine aynı 2 işyerinde çalıştıkları belirtilen 5 konsomatris için de gerekli tutanaklarını tanzim eden polis güçleri, söz konusu işyerlerindeki 2 şahsa da kimlik bildiriminde bulunmamaktan işlem yaptı.

Bütün bunların yanı sıra, söz konusu alkollü mekanlarda bir süredir sözü geçen, ancak polis ekiplerinin bir türlü tespit edemediği bir de düzenek ele geçirildiği öğrenildi.

Polis ekiplerinin dikkati sayesinde ele geçirilen bahse konu düzeneğin, polis geldiği sırada dışarıda bekleyen şahsın kumanda ile içeridekilere sinyal vermek için kullanıldığı ortaya çıktı.

Düzenekleri ele geçiren emniyet güçleri, işletme yetkilileri M.H.-P.K.-İ.Y. ve K.D.’ye, “Suçluyu kayırma, suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme” maddelerinden de işlem yaptı.

sayfa32

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.