Polisten Öğrencilere 'Isparta, Güvenli Kent' Mesajı

Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Üniversite kayıtlarının başladığı bugünden itibaren Isparta'ya yeni gelen öğrencilere ve velilerine, Isparta ile ilgili broşürler dağıtarak, güvenli kente geldiklerinin mesajını veriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Eylül 2011 14:23
Polisten Öğrencilere 'Isparta, Güvenli Kent' Mesajı

Isparta Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği işbirliğinde bastırılan "Güvenli Toplum, Özgür Üniversite" broşürleri, polisler tarafından Isparta'ya kayıt için gelen Üniversite öğrencilerine ve velilerine dağıtılmaya başlandı.

Öğrencilere "Türkiye'nin gül bahçesi Isparta'ya hoş geldiniz" diye hitap eden polis, öğrenci ve velileriyle sohbet ederek, Isparta'nın ne kadar güvenli olduğunu anlatıyor. Broşürlerde Emniyet Müdürlüğü'nün telefon numaralarına yer verilerek, her türlü sorunda Isparta Emniyet Müdürlüğü'nün aranabileceği vurgulanıyor.

Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, yaptığı açıklamada, öğrenciler Isparta'ya gelmeden önce kentle ilgili bilgilerin yer aldığı mektup gönderdiklerini hatırlattı. Şimdi ise öğrencilere bilgilendirme broşürleri verdiklerini aktaran Gürkan, broşürde önce Isparta ile ilgili bilgiler verdiklerini ve Isparta'nın güvenli bir kent olduğunu anlattıklarını kaydetti.

Özgürlük ile güvenliğin birbirini tamamlayıcı unsurlar olduğunu ve broşürlerle bunu öğrencilere anlattıklarını ifade eden Gürkan, öğrencilere şöyle seslendi:

"Başarımız ancak sizlerin göstereceği sevgi ve güvenle artacaktır. Sizlerle beraber aşamayacağımız hiç bir engel yoktur. Biliyoruz ki sizin huzurunuz bizim gururumuzdur. Görüş ve önerilerinizi hiç çekinmeden en Yalın haliyle aktarmanız bizleri mutlu edecektir. Sorunların çözümünde, görüş ve taleplerinize açık, toplum destekli polislik anlayışı ile çözüm üretme gayreti içinde olacağız. Vatanına, milletine, ailesine, faydalı bireyler olma yolunda desteğimize ihtiyacınız olduğunda her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi isteriz. "

Gürkan, öğrencilere her türlü sorunlarında Isparta Emniyet Müdürlüğü'nün 02462281410 ve 05053183200 numaralı telefonları arayabileceklerini bildirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.