Polisten Uyuşturucu Baskını

Isparta'da düzenlenen iki ayrı operasyonda uyuşturucu ticareti yaptıkları öne sürülen 3 kişi gözaltına alındı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Haziran 2012 22:10
Polisten Uyuşturucu Baskını

Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü’nün tarafından yapılan operasyonda neticesinde10 gr. kubar esrar, 50 gr. kenevir tohumu, ekili vaziyette 17 kök kenevir ve uyuşturucu ticareti sonucu kazanıldığı belirlenen 5.350 TL para ele geçirildi.

Konuyla ilgili gözaltına alınan üç kişinin mahkemeye sevk edildiği bildirildi.
Isparta Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada, “Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, uyuşturucu madde ticareti, sevkiyatı, kullanılması ve yaygınlaşmasını önlemek amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında;

M.Ö. ve T.C. isimli şahısların ilimizde satışa sunulmak üzere Antalya ilinden uyuşturucu madde nakledecekleri yönünde bilgiler elde edilmesi üzerine, 13/06/2012 günü yapılan operasyon ile adı geçen şahıslar yakalanarak göz altına alınmış, şahıslar üzerinde yapılan aramalarda, 192 gr. kubar esrar maddesi elde edilmiştir. Şüphelilerden T.C. isimli şahsın geçmiş tarihlerde karışmış olduğu hırsızlık suçu nedeniyle arandığı tespit edilmiştir.

Ayrıca ilimiz Gönen ilçesine bağlı Gümüşgün Köyünde ikamet eden H.İ. isimli şahsın ise uyuşturucu madde ticareti yaptığı ve kenevir yetiştirdiği yönünde bilgiler elde edilmesi üzerine, 14/06/2012 günü yapılan operasyonda 10 gr. kubar esrar, 50 gr. kenevir tohumu, ekili vaziyette 17 kök kenevir ve uyuşturucu ticareti sonucu kazanıldığı belirlenen 5.350 TL para elde edilmiştir.

Şüpheliler M.Ö. T.C. ve H.İ. haklarında tanzim edilen tahkikat evrakları ve suç delilleri ile birlikte adli mercilere sevk edilmiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.