Polisten Vatandaşa Aşure İkramı

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Muharrem Ayı dolayısıyla aşure dağıtımı yaptı. Vali Oğuz’un da katıldığı törende polisin dağıttığı aşureler, kısa sürede tükendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Kasım 2012 12:23
Polisten Vatandaşa Aşure İkramı

Isparta Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Muharrem Ayı dolayısıyla aşure dağıttı.

İl Müftüsü Mehmet Emin Avcı’nın dualarıyla başlayan aşure dağıtımı, Vali Memduh Oğuz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Or ile çok sayıda polis ve vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Vali Oğuz’un ilk ikramları yaptığı aşure dağıtımında, renkli görüntüler yaşandı.
Aşure ikramının ardından gazetecilere açıklama yapan Isparta Valisi Memduh Oğuz, Muharrem Ayı’nın mübarek bir ay olduğuna dikkat çekerek, bu ayın barışı temsil ettiğini vurguladı.

Emniyet ile vatandaşların arasında köprü vazifesi gören Toplum Destekli Polisin bu görevi üstlenmesinin ayrı bir güzellik taşıdığını belirten Vali Memduh Oğuz, “Son derece şık bir etkinlik oldu. Buradaki sevgi büyük bir çınar gibi yayılsın” temennilerinde bulundu.

Konuşmanın ardından vatandaş ve emniyet mensuplarına aşure ikramı yapılırken, polisin dağıttığı aşure kısa sürede tükendi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum