Polisten Yayaları Üzecek Haber

Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan bugün Sabah 8.30’da basın mensuplarıyla bir araya geldi. Basın mensuplarıyla buluşan Emniyet Müdürü Gürkan, Polisin son çalışmalarını anlattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Nisan 2012 11:40
Polisten Yayaları Üzecek Haber

Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan bugün Sabah 8.30’da basın mensuplarıyla bir araya geldi. Basın mensuplarıyla buluşan Emniyet Müdürü Gürkan, Polisin son çalışmalarını anlattı.

Emniyet Müdürü Gürkan Basın toplantısında Yayaları üzecek de bir haber verdi.

Gürkan yaptığı açıklama da “Mimar Sinan, 6 Mart ve Cumhuriyet Caddelerinde her 10 metreye bir polis koyma imkânımız yok. Dolayısıyla Mobese kameralarından faydalanıp o bölgeden trafik sıkışıklığını azaltmak istiyoruz. Bizim zaten amacımız trafikte ceza vermek değil. Ama sürekli uyarılar yaparak da bir noktaya gelmemiz mümkün değil. O noktalardaki yaya geçişleri ile ilgili de artık 1 Nisan itibariyle ceza uygulaması başlatıyoruz. Bu caddelerde yaya geçidi olmayan yerlerden geçmeye ve caddelerden çapraz geçmeye müsaade etmeyeceğiz. Yani o noktada bulunan sivil trafik polisinin yanlış yerden geçtiniz cezanız budur dediğinden hiç şaşırmayın, bunu da yapmak zorundayız çünkü Isparta artık büyüyen gelişen 50 bin öğrencisi olan bir şehir. Bu kültürün artarak devam etmesi lazım” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum