Pompalı Tüfekle Eşini Rehin Aldı

Isparta'da yaşayan ve iki yıllık evli olan Leyla Ş. , eşi Ufuk Ş. ile anlaşamayınca, Muğla'daki kuzeninin yanına kaçtı.Eşi tarafından takip edilen Leyla Ş. , Muğla'da kuzeninin evinde yakalandıktan sonra pompalı tüfekle rehin alınmak istendi

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mayıs 2011 09:01
Pompalı Tüfekle Eşini Rehin Aldı

Kocası ile arbede yaşayan ve darp edilen Leyla Ş. , kocasının elinden kurtularak kuzeninin çalıştığı işyerine sığındı. 155 Polis İmdat'ı arayan vatandaşlar, polisin olay yerine gelmesinin ardından Ufuk Ş. kayıplara karıştı.

İki yıl önce evlenen Leyla Ş. , kocası ile anlaşamadı ve Isparta'daki evini terk ederek, Muğla'nın Kötekli Mahallesi'nde oturan kuzeninin yanına taşındı. Eşi tarafından takip edilen Leyla Ş. , kuzeninin evde olmadığı bir sırada kocası tarafından evde yakalandı. Ufuk Ş. karısını pompalı tüfekle rehin alınmak isterken, Leyla Ş. kısa süreli boğuşmanın ardından kurtularak kuzeninin çalıştığı işyerine kaçtı. Mahalle sakinlerinin haber verdiği polisin olay yerine gelmesi üzerine Ufuk Ş. geldiği araç ile kayıplara karıştı.

Eşi tarafından darp edilen Leyla Ş. , Muğla Devlet Hastanesi'ndeki muayenesinin ardından ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü. Leyla Ş'nin ilk ifadesinde, eşinin kendisini zorla götürmek için rehin almaya çalıştığını, fakat eşinin elinden kaçmayı başardığını söylediği ve eşinden şikayetçi olduğu öğrenildi.

Olaydan sonra kayıplara karışan Leyla Ş'nin kocası Ufuk Ş. 'nin yakalanması için polis çalışma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.