Pompalı Tüfekle Kurşun Yağdırdı

Toplum Sağlığı Merkezi'nin bahçesinde pompalı tüfekle etrafa rastgele ateş açan 24 yaşındaki A. Y., polis ekiplerince gözaltına alındı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Kasım 2014 09:58
Pompalı Tüfekle Kurşun Yağdırdı

Olay, saat 13.30 sıralarında Burdur- Tefenni karayolu üzerindeki Toplum Sağlığı Merkezi'nde meydana geldi.

Eşinin tedavisi için kent merkezine gelen A. Y., iddiaya göre eşi muayene olduğu sırada bir anda sinirlenerek merkezden dışarı çıktı.

Otomobilinden pompalı tüfeğini alan A. Y., görevliler ve muayene için gelenlerin bulunduğu merkez bahçesinde rastgele çevreye ateş etmeye başladı. Saçmalardan biri merkezin camına, diğeri ise duvarına isabet etti. Olayda, şans eseri ölen yada yaralanan olmadı.

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, A. Y.'ı tüfeği bırakması konusunda ikna ederek gözaltına aldı.

Şüpheli, Burdur Emniyet Müdürlüğü Kemal Sunar Polis Merkezi'ne götürüldü. Merkeze gelen Halk Sağlığı Müdürü Dr. Sevinç Sütlü, olayın neden gerçekleştiği konusunda bilgileri olmadığını belirterek, "Bizim için sevindirici olan arkadaşlarımızın olayı yara almadan atlatması. Olaydan etkilenen personelimize öğleden sonra izin vereceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.