Portakal Burdakal Her Yerde

Isparta’da 3 şube ile yaygın bir hizmet veren Portakal buradakal, hizmet ağını bir adım daha öne çekti. Portakal buradakal Paket servis filosuna kattığı 7 motosikletle hızlı ve kaliteli bir hizmet sunuyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ağustos 2013 10:19
Portakal Burdakal Her Yerde

Isparta’da tost ve portakal suyu denince akla gelen tek isim olan Portakal buradakal, 3 şubesi ile Ispartalılara hızlı, kaliteli ve hijyenik bir hizmet sunuyor.

Yaygın paket servis ağını filosuna kattığı 7 motosikletle daha da büyüten Portakal buradakal “Isparta’nın her yerine” sunduğu hizmetle göz dolduruyor.



En uzak mahallelere bile kısa sürede verdiği hizmet ile dikkat çeken Portakal Burdakal’ın işletmecileri Mustafa Tunç ve Engin Gülatan “Biz Isparta’da 3 şubemiz ile hizmet veriyoruz. Bizim için önemli olan hızlı olmak, lezzetten bir şey kaybettirmeden müşterilerimize ulaşmak ve elbette hijyen. Paket servis ağımızı genişletmek ve daha hızlı hizmet sunabilmek için paket servis filomuza 7 motosiklet daha katık” diye konuştu.

Portakal buradakal merkez şubesi 218 69 78 – 79
Yayla Şubesi 218 69 80
Otogar Şubesi 228 22 28

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.