Prensipte Anlaştılar! İşte Yeni Adresi

Sarı-kırmızılıların, Trabzonspor'un yıldızı ile her konuda anlaştığı iddia edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Nisan 2014 17:49
Prensipte Anlaştılar! İşte Yeni Adresi

1 sezon daha bordo-mavililerle kontratı olan Olcan Adın için Aslan, Salih Dursun, Umut Gündoğan, Oğuzhan Kayar, Lucas Ontivero ve Dany'nin de içinde bulunduğu bir paket teklifsunacak. Bu öneri kabul görmezse B planı bu isimlerle birlikte bir miktar para karşılığındamutlu sona ulaşmak.

G.Saray, Trabzonspor'dan transfer ettiği yıldızlarla kadrosunun iskeletini kurup 2 sezon şampiyonluk yaşarken bir kez daha bordo-mavililerin bir yıldızına kancayı attı... Son iki sezondaortaya koyduğu performansla takımın ayakta tutan isim olan Olcan Adın sarı-kırmızılıların radarına girerken prensipte de el sıkışıldı.

2015 yılının mayıs ayına kadar Trabzonspor ile kontratı bulunan 28 yaşındaki oyuncuyu G.SarayTeknik Direktörü Roberto Mancini ısrarla isterken yönetim de uzun süredir peşinde olduğuoyuncu için düğmeye bastı. Olcan ile her konuda anlaşılmasının ardından bonservisini almaküzere gözler Trabzonspor yönetimine çevrildi.

GELDİKLERİ GİBİ GİDİYORLAR!
G.Saray masaya otururken Olcan için devre arasında aldığı yeni oyuncuları da kapsayan bir takas teklifi sunmak istiyor. Kayserispor'dan alınan Salih Dursun ve Buca'dan gelen Umut Gündoğan ile Manisa'dan transfer edilen Oğuzhan Kayar yerli oyuncu olarak önerilecek. G.Saray yönetiminin yabancı oyunculardan ise Trabzonspor'a Lucas Ontivero ile Dany'yipazarlıkta ilk koz olarak kullanacağı öğrenildi.

Olcan Adın'ı gelecek sezon mutlaka takımında görmek isteyen Mancini'yi memnun etmek isteyen G.Saray yönetimi takasta kullanılacak oyuncuların yeterli bulunmaması halinde ise B planını devreye sokacak. Bir miktar para ile teklifi revize edecek olan sarı-kırmızılılar transferemutlu sonla noktayı koymak istiyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.