Prof. Dr. Mustafa Karataş Kuleönü'ne Geliyor

Prof. Dr. Mustafa Karataş Kuleönü'ne Geliyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Şubat 2018 13:48
Prof. Dr. Mustafa Karataş Kuleönü'ne Geliyor

Isparta Belediyesi Köy Programları bu hafta Pazar günü Kuleönü kasabasında gerçekleştirilecek. Programa ünlü İlahiyatçı Prof. Dr. Mustafa Karataş ve İlahi Sanatçısı Abdullah Beyhan katılacak.

Isparta Belediyesi’nin her hafta düzenlediği köy programlarının bu haftaki durağı Kuleönü Kasabası olacak. Bugün gerçekleştirilecek programda saat 13.00’da çocuk etkinlikleri düzenlenecek. Balon parklarda eğlenecek çocuklara pamuk şekerler, dondurma ve salep gibi ikramlarda yapılacak. Ayrıca Çat Pat Küt isimli çocuk tiyatrosu da çocuklar için sahne alacak. 

Bugün saat 16.00’da ise, ünlü İlahiyatçı Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın konuşmacı olarak katılacağı bir konferans düzenlenecek. Karataş Kuleönü halkı ile sohbet ettikten sonra şehitlerimiz ve Afrin operasyonundaki askerlerimiz için dua okunacak. Yine burada İlahi Sanatçısı Abdullah Beyhan da ilahilerini seslendirecek.

Kuleönü’nde düzenlenecek programa katılmak isteyenler için bugün saat 15.00’da Isparta Belediyesi önünden ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.