Proje Bazlı Çalışacağız

CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı BAKA Genel Sekreteri Tuncay engin ve TKDK İl Koordinatör vekili Ali Toker’i ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Şubat 2014 15:52
Proje Bazlı Çalışacağız

Proje bazlı çalışacaklarını söyleyen Çakmakçı “proje geliştirdiğiniz zaman kaynak bulma imkanınız, kaynak bulduğunuz zaman ise gelişme ve istediğiniz yenilikleri yapma imkanınız olur. Bu nedenle BAKA ve TKDK Isparta için bir şans” dedi.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme İl Koordinatörlüğünü ziyaret eden CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı proje bazlı çalışma yürütebilmek ve BAKA ve TKDK’nın imkanlarını öğrenmek için ziyaret gerçekleştirdiklerini söyleyerek “Bugün iki güzide kuruluşumuzu ziyaret ettik. Bu kurumlardaki ziyaretlerimizin amacı siyaset yapmak değil, proje yapan projelere destek veren bu kurumlarımızın imkanlarını öğrenmek ve Isparta’da proje geliştirme imkanlarını oluşturmak. Çünkü proje geliştirdiğiniz zaman kaynak bulma imkanınız, kaynak bulduğunuz zaman ise gelişme ve istediğiniz yenilikleri yapma imkanınız olur” diye konuştu.

Proje bazlı çalışma yapmak için şimdiden belli hazırlıklarının olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Çakmakçı “Onun için biz bu değerleri kuruluşlarımızın proje portföyünü öğrenmek ve ona göre hazırlıklarımızı yapmak için bilgi almaya geldik. BAKA ve TKDK’ya bizi kabul ettikleri için teşekkür ediyoruz. Isparta bu anlamda gerçekten şanslı bir il. Ama bu kurumları daha iyi değerlendirebilirsek Isparta’nın önü açılır ve gelişme şansı da artar” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.