Projelerimizle Geliyoruz

Projelerimizle Geliyoruz

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Aralık 2017 15:13
Projelerimizle Geliyoruz

Isparta Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası’nın 9 Ocak’ta yapacağı Genel Kurul’da aday olduğunu açıklayan Muammer Kara, “Ben ve arkadaşlarım projelerimizle geliyoruz, esnafımızın emrindeyiz” dedi. 

2014’te yapılan Genel Kurul’a son dakika aday olduğunu ve bu nedenle üyelere ulaşıp kendini anlatamadığını dile getiren Kara, “Taksici, kamyoncu, kamyonetçi, otobüsçü, minibüsçü esnaflarımızın sorunlarını ve ihtiyaç duyduğu hizmetleri biliyoruz. Üyelerimiz arasında hiç ayırım yapmadan, bu sorunları çözmek ve güzel hizmetlerle üyelerimizi memnun etmek için son derece kararlıyız” şeklinde konuştu. 

Adaylığıyla ilgili basın açıklaması yapan Kara, “Bildiğiniz üzere Isparta Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odamızın, 9 Ocak 2018 Salı günü saat 10.00 ‘ da Iyaş Süleyman Demirel kongre ve düğün salonunda genel kurul toplantısı yapılacaktır. Şahsım ve Arkadaşlarımla birlikte, 2014 genel kurulunda odamızı yönetmek için arkadaşlarımla birlikte yönetime aday olmuştuk. Sayın Tural’ın hem bedenen hem zihnen hem de ruhen yorgun olduğunu, azim ve şevkinin kalmadığını, dolayısı ile odamıza, esnafımıza gereken şekilde hizmet yapmadığını, üyelerimize dürüst ve adaletli davranmadığını, bu nedenle odamızın yönetiminde kan değişikliğinin elzem olduğunu söylemiştim. Zaman bizi maalesef haklı çıkardı. Keşke Sayın Tural, geçen bu 4 yıl içerisinde, esnafımıza yönelik güzel projeler üretip hizmet olarak uygulamaya koymuş olsaydı. Kendisini ve yakınlarını büyüttüğü gibi keşke esnafımızın da büyümesine yardımcı olsaydı. Bakınız kendisi ekonomik yönden büyümeyi başardı ama odamızı büyütmeyi başaramadığı gibi, aksine oldukça küçülttü buda yetmedi odamızı aile şirketine çevirdi. Zira ben görevi bıraktığım 2005 senesinde yani 12 sene evvel banka hesabında 309 milyar gibi nakit parası olan bir odamız vardı. Bugün ki durumu malumunuzdur. Odamızın gücü son iki yıldır bayramlarda şeker ve kolonya göndermeye yetiyor. Üyelerimiz kredi almak için bankalarda ve esnaf kredi kefalet kooperatifinde kuyruğa girerken, Sayın Tural, Maşaallah vergi rekortmenleri arasına girmeyi başarabiliyor. Asla gözümüz yoktur. Artık onun ihtiyaçları kalmadı bu nedenle sizlerin halinden anlaması da zaten mümkün değildir. Keşke enerjisini ve kafasını odamız ve esnafımız içinde yormuş olsaydı. Değerli esnafımız, 2014 deki seçimlere son anda aday olduk. Bu nedenle sizlere ulaşıp yeteri kadar kendimizi anlatma fırsatını bulamadık. Ben ve arkadaşlarım projelerimizle geliyoruz, esnafımızın emrindeyiz. Taksici, kamyoncu, kamyonetçi, otobüsçü, minibüsçü esnaflarımızın sorunlarını ve ihtiyaç duyduğu hizmetleri biliyoruz. Üyelerimiz arasında hiç ayırım yapmadan, bu sorunları çözmek ve güzel hizmetlerle üyelerimizi memnun etmek için son derece kararlıyız. Başarmak için gerekli olan bilgi ve tecrübeye, çok çalışmak içinde, azim ve gayrete sahibiz.

Esnaf arkadaşlarımızın, bir kutu çikolata ve bir şişe kolonyaya ihtiyaçları yoktur. Esnafımızın tesisleşmeye sosyal ve ekonomik yönden girişimlere ve büyümeye ihtiyacı ve özlemi vardır. Ben ve ekip arkadaşlarım bütün bunların bilincinde olarak hedeflerimizi belirledik ve yola çıktık. Hedefimiz, içinde düğün salonları, lokali, misafirhanesi, branşlarına göre esnaflarımızın temsilcilik büroları, üyelerimizin, ucuz yedek parça, oto lastik ve akü temin edebileceği bir işletmesi ile kamyon garajı olan komplekse, kapısının önünde büyük, küçük kurtarıcıları ve ambulansı ile 24 saat, hizmete hazır bekleyen bir kurum olmaya, bununla birlikte yollarda kaza veya arıza sebebi ile mahsur kalmış esnafına mazot parası sormayan yöneticilere ihtiyacı vardır. Biz hiçbir esnafımıza mazotu nereden alıyoruz demeyecek ve Türkiye’nin neresinde olursa olsun üyemiz bizi en kısa sürede yanında bulacaktır. Biz bunları herhangi bir menfaat ve gelir beklemeden siz değerli üyelerimizin hizmetine sunacağız. Çünkü sizlerin olan odamızın imkanlarını sizlerin emrine tahsis edeceğiz. Isparta Şoförler odasını Türkiye’de parmakla gösterilen bir oda Haline getireceğiz. Sadece odamızın üyelerinden kurulu olan Isparta Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler esnaf kredi kefalet kooperatifini kurup emrimize sunarak, sizleri tekelden kurtaracağız. Bu tekeli kırıp, güler yüzle karşılanacağınız ve güzel hizmetler alabileceğiniz yeni ve aydınlık olan bir kapıyı bizimle birlikte açacağınıza güvenimiz tamdır. Zira gidebileceğiniz ve her zaman açık bulabileceğiniz ikinci bir Gönül ve Kapınız olsun.

Bu vaatlerimizi gerçekleştirmek için yönetime talibiz ve adayız. Bütün esnafımızı, Odasına sahip çıkmaya davet ediyor, 9 ocak 2018 Salı günü saat 10.00 da Iyaş Süleyman Demirel Kongre ve Düğün salonuna bekliyoruz. Gümbür gümbür geliyoruz ÇÜNKÜ….ESNAFIMIZ HİZMETE HASRET…BİZ HİZMET ETMEYE KARARLIYIZ” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum