Projelerle Öğrencilerin Ufku Açılıyor

Özel Altınbaşak İlköğretim Okulu Sosyal Bilgiler Zümresi rehberliğinde 6 ve 7. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı performans görevleri ve proje çalışmaları ile Görsel Sanatlar Sergisi IYAŞ Park Alışveriş Merkezi’nde Isparta halkının beğenisine sunuldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ocak 2012 21:19
Projelerle Öğrencilerin Ufku Açılıyor

Özel Altınbaşak İlköğretim Okulu Sosyal Bilgiler Zümresi rehberliğinde 6 ve 7. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı performans görevleri ve proje çalışmaları ile Görsel Sanatlar Sergisi  IYAŞ Park Alışveriş Merkezi’nde Isparta halkının beğenisine sunuldu.

6.ve 7. sınıf öğrencilerimizin Sosyal Bilgiler dersinde ünitelerini daha iyi anlamak ve kavramak için hazırladıkları birbirinden güzel performans görevleri sergilendi.
    
Sergide;   6.Sınıflar sergi içeriği Dünyada görülen iklim tipleri, Mezopotamya uygarlıkları ve Anadolu’da yaşamış medeniyetler olarak sunuldu. 7.Sınıflar sergi içeriği ise İstanbul’un Fethi maketleri, Osmanlı Devletini yansıtan eserler sergilendi.

Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım sergisin de ise, pastel boya, sulu boya ve 3 boyut teknikleri ile yapılan resimler sergilendi. Bu proje ve performans çalışmalarıyla öğrencilere yeni yeni ufuklar açmayı hedeflediklerini belirten sosyal bilgiler ve görsel sanatlar zümresi öğretmenleri, düşünen, proje geliştiren ve hayal dünyaları güçlü öğrenciler yetiştirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Okul Müdürümüz Ömer DOĞAN Sergide emeği geçen Sosyal Bilgiler Zümresi ve Görsel Sanatlar Zümresi Öğretmenlerine, velilerimize ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.