Projeyi Getir Hibeyi Al

Partisinin Isparta İl Kongresine katılan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Ispartalılara seslendi: "Projeyi getir, hibeyi al"

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ocak 2015 17:54
Projeyi Getir Hibeyi Al

Ak Parti Isparta İl Kongresine katılan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker "Bakın Isparta 580 milyon lira tarımsal üretim hasılasına sahipti. Bugün üç kat artışla 2 milyar liraya çıktı. Bunu en çok Ispartalılar bilir. Bizim Isparta'nın çiftçisine sağladığımız karşılıkksız nakti hibe 325 tirilyon lira" dedi.ajans32

Bakan Eker, "İki tane kırsal kalkınma yatırım programı başlattık. Isparta kırsal yatırımların desteklenmesi hususunda 74 tane yatırımın parasının yarısını hibe desteği ile verdik" ifadelerini kullandı.

Konuşmasında Tarımsal ve Kırsal Kalkınmadan söz eden Bakan Eker, "Isparta’da bir TKDK kurduk.. Türkiye’de 42 ilde var.. Isparta bu şanslı illerden birisi.. Oradan da 32,5 trilyon lira hibe desteği sağladık.. Bütün bu projeler devam ediyor. Ispartalı hemşerilerimize diyoruz, getirin projenizi biz bunların %50'sini hibe ile destekleyelim. Isparta tarıma daayalı ürünlerin ihracatında da önemli bir mesafe kat etti. 10 milyar liralık tarım ihracaatından 24 milyar lira tarım ihracatına kavuştu" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum