Promosyonlu Öğrenci Alımı

2013 LYS'de SDÜ Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi'ni tercih eden ve kayıt yaptıran öğrencilere hiç bir koşul gerekmeksizin, 10 ay süreli 200 TL burs verilecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mayıs 2013 14:20
Promosyonlu Öğrenci Alımı

SDÜ Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Çetinkaya "Fakültemiz ile Su ürünleri sektöründe çalışan kişi ve şirketler arasında yapılan protokolle, SDÜ Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi'ni 2013 LYS'de tercih eden ve kayıt yaptıran her öğrenciye, hiçbir ön koşul aranmaksızın yılda 10 ay süreli ve ayda 200 TL karşılıksız öğrenim bursu verilecektir.
Öğrencilerimizin alacağı diğer burs ve kredi için bu burs bir engel oluşturmaz. Bu bursla öğrencilerin Su Ürünleri Mühendisliği mesleğine özendirilmesi, ilgili ve başarılı öğrencilerin Fakülteye ve sektöre kazandırılması, öğrencilerimiz ile Fakülte ve sektör arasında verimli bir diyalog oluşturulması, ihtiyaç sahibi öğrencilerin mali yönden desteklenmesi, eğitimlerinin sağlanması amaçlanmaktadır" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.