Prosinecki'de Beşiktaş Açıklaması

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Hırvat basınına verdiği röportajda Beşiktaş'la görüşmediğini söylerken, siyah-beyazlıların kendisiyle ilgilendiğini doğruladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Haziran 2013 11:46
Prosinecki'de Beşiktaş Açıklaması

Hırvat basınından RTL'ye röportaj veren Prosinecki, Beşiktaş'la herhangi bir görüşme yapmadığını söylerken, açık kapı bırakmayı ihmal etmedi. Başarılı teknik adam, "Beşiktaş'la herhangi bir görüşmem olmadı. Kimse benimle bu konuyu görüşmedi, size bunu söyleyebilirim. Şu anda tatildeyim. Ancak Beşiktaş'la anlaşacağım kadar speküle ediliyorsa, ortada bir ilgi vardır" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın gelecek sezon Avrupa'da mücadele etmeme ihtimalinin olduğunu bildiğini söyleyen Prosinecki, "Beşiktaş'ın şike soruşturması nedeniyle UEFA'dan ceza alabilme ihtimalinin olduğunun farkındayım. Eğer bu gerçekleşirse, Kayserispor UEFA'ya gidecek. Bu hafta içinde Kayseri'deki geleceğimin netleşeceğini düşünüyorum. Gelecek sezon için de sözleşmem var" dedi.

Prosinecki, Beşiktaş'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Ronaldinho'yla ilgili de açıklamalarda bulunarak sözlerini tamamladı, "Ronaldinho'nun fiziksel olarak iyi bir durumda olduğunu duydu. Eğer Beşiktaş onu istiyosa... Bilmiyorum, şu anda Kayserispor'un teknik direktörüyüm. 'Ronaldinho'yla Beşiktaş'ta buluşabiliriz' gibi ifadeler kullanmam doğru olmaz. Böyle konuşamam."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.