Protestocu AK Gençlere Böyle Seslendi

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, kendisini protesto eden AK Parti Gençlik Kolları'na "Düşüncelerinize sonuna kadar saygı gösteriyorum." mesajı gönderdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Haziran 2014 00:17
Protestocu AK Gençlere Böyle Seslendi

AK Partili grubun protestosu hakkında değerlendirmede bulunan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, " Onların düşüncelerini sonuna kadar saygı gösteriyorum. Sanırsam beni protesto ediyorlar. Ama bizim farkımız burada. Biz eleştiriye, düşünce hürriyetine kapalı olamayız. Biz birbirimize düşman ilan etmeyiz. Düşünceden korkmayız ki eleştiriden çekinelim. Birbirimize sevgiyle yaklaşır, kucaklaşırız, milletin bir ferdi olarak bağrımıza basarız. Hangi siyasi partiye mensup olursak olalım, başka bir siyasi parti mensubunu düşman ilan etmeyiz. Çünkü bizim temsil ettiğimiz değerler Cumhuriyetin temel değerleridir. Biz böyle bir Cumhuriyetin içinden geldik ve böyle bir Cumhuriyeti yükseltmek istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum