Protokol İmzalandı

TOBB'un Isparta'ya yapacağı okul protokolü imzalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Haziran 2013 13:25
Protokol İmzalandı

Isparta’daki üretim yapajn sanayicilerin eleman ihtiyaçlarına uygun bölümlerin açılacağı 24 derslikli okulun yapımı için hazırlanan protokol TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Vali Memduh Oğuz, Isparta Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel, CHP Milletvekili Ali Haydar Öner, MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz, ve SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu ve çok sayıda protokol üyesinin katılımı ile imzalandı.



Ankara çıkarması yapan Isparta'nın önemli bir ihtiyacını karşılayacak olan okulun yapımına da kısa sürede başlanması bekleniyor.

Isparta'nın Ankara çıkarmasına Ispartalı Valisi Memduh Oğuz, Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Özel, Nevzat Korkmaz ve Ali Haydar Öner, SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan ve yönetim kurulu üyeleri, Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar ve Meclis Başkanı Nuri Selçuk, Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nuri Dirik, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı, Esnaf Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, Milli Eğitim Müdürü İlyas Can, Genç İşadamları Derneği Başkanı Adem Demiralay, Girişimci Sanayici İşadamları Derneği Başkanı Alper Bayhan, Isparta Sanayici İşadamları Derneği Başkanı Özcan Pınarcı,Tüm Sanayici İşadamları Derneği Başkanı Akın Tuna, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gözde Çağlar, İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Uğur Büyükçulcu, Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mahmut Bülbül, Ankara’da bulunan Ispartalılar Vakfı yöneticileri ile önceki dönem ITSO Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Ahmet Tahir Bakal katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum