PTT, Said Nursi'li Posta Pulu Bastırdı

PTT, Said Nursi'li Posta Pulu Bastırdı

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Şubat 2018 12:17
PTT, Said Nursi'li Posta Pulu Bastırdı

İstanbulda 1-3 Ekim 2017 tarihlerinde düzenlenen 11. Uluslararası Bediüzzaman Sempozyumu ardından Bediüzzaman Said Nursi Hatıra Pulu bastırıldı.

Konu ile ilgili konuşan İstanbul İlim ve Kültür Vakfı İcra Kurulu Başkanı ve Ak Parti Isparta Milletvekili Said Yüce, sempozyumla ilgili bir broşür hazırladıklarını söyledi. Broşürde Cumhurbaşkanı, Başbakan ve TBMM Başkanının mesajlarının yanında sempozyumda sunulan tebliğlerden özet yazılar bulunduğunu belirten Yüce, broşürü devletin bütün kademelerine, sivil toplum kuruluşlarına göndereceklerini, zarfın üzerine de özel olarak hazırlattıkları pulu yapıştıracaklarını açıkladı.

Yüce, broşürün yanında Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından basılan Uhuvvet Risalesi'nin de hediye edeceklerini ifade etti.

5 bin adet basılan pulun üzerinde Uluslararası Bediüzzaman Sempozyumu afişi yer alıyor. Afiş'te Bediüzzaman Said Nursi'nin fotoğrafının yanında "Kur'an ve Sünnet Rehberliğinde Bir İman Hizmeti Müsbet Hareket" ifadesi dikkat çekiyor. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.