PTT, Su Tahsilatı Yapacak

PTT, Su Tahsilatı Yapacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ekim 2017 15:21
PTT, Su Tahsilatı Yapacak

PTT Başmüdürü Hüseyin Öztürk, önümüzdeki günlerde su tahsilatına da başlayacaklarını belirterek; “Bu konuda Belediye Başkanımızla yaptığımız görüşme olumlu” dedi. 

PTT Başmüdürü Hüseyin Öztürk, önceki gün yaptığı basın toplantısında binlerce su abonesi vatandaşı sevindirecek bir çalışma yaptıklarını müjdeledi. 

Önümüzdeki günlerde su tahsilatına da başyalacaklarını ifade eden PTT Başmüdürü Hüseyin Öztürk, toplantıda yaptığı açıklamada şunları söyledi; “PTT olarak işlem çeşitliliğini her geçen gün artırıyoruz. Şuanda banka işlemleri hariç, lojistik ve kargo hizmetlerine kadar çok sayıda hizmet veriyoruz. İNşaallah önümüzdeki günlerde şehir merkezinde su tahsilatına da başlayacağız. 

“TAHSİTAL İÇİN ALT YAPISINI 

OLUŞTURUYORUZ, SON AŞAMAYA GELDİK” 

Bu konuda göreve başladığım hafta sayın Belediye Başkanımızı makamında ziyaret ettim ve konuyu kendisine aktardım. Sayın Başkanımız da konuya olumlu yaklaştı ve böyle bir çalışma yapılabileceğini ifade etti. Biz PTT olarak ilçelerde zaten bu görevi yapıyorduk. Ancak, Isparta şehir merkezinde şuana kadar böyle bir uygulama yapılmamış. Şuanda bu konunun alt yapısını oluşturuyoruz. Önümüzdeki günlerde Ispartalı vatandaşlarımız su faturalarını da PTT şubelerimize yatırabilecekler” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.