PTT 1’e Davraz’da Hazırlanıyorlar

PTT 1. Lig'in yeni takımı Alanyaspor, hazırlıklarını Davraz'da sürdürüyor.

Yayınlanma:
PTT 1’e Davraz’da Hazırlanıyorlar

Lig hazırlıklarını Davraz'da sürdüren Alanyasporlu futbolcuları asbaşkan Kamil Köseoğlu kampta ziyaret etti. Günün ikinci idmanını da izleyen asbaşkan Köseoğlu, teknik direktör Mehmet Altıparmak ve sportif direktör Taner Savut ile hazırlıklar hakkında bilgi aldı. Köseoğlu ve turuncu-yeşilli takım arasında bir de toplantı yapıldı.

Kamp izlenimlerini aktaran Köseoğlu, "Arkadaşlar kaldıkları yerden devam ediyor. Geçen sezon şampiyonlukla tamamlanan arkadaşlık ve takım ruhu sürüyor. Geçen sene de lig öncesi hazırlık kampını Davraz'da yapmıştık. Yeni katılanlarla birlikte aynı heyecan ve disiplinle iyi bir hazırlık kampı süreci geçiriyoruz. Umarım bu heyecan ve takım ruhu Erzurum kampından sonra lige de yansır" dedi.

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Köseoğlu, "Teknik ekibin istekleri doğrultusunda eksik olan bölgelerimize takviye yaptık. Eğer istediğimiz şartlarda ve kalitede iyi bir forvet oyuncusu bulabilirsek bir transfer daha yapıp transferi tamamlamayı düşünüyoruz. Son transfer yabancı oyuncu da olabilir. Şartlara bağlı" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.